00-144 Warszawa, Al. Solidarności 83/89
NIP: 7010414095, tel.: (22) 850-10-20
Autoryzacja [Płatności]
 
Szukaj
Szybkie wyszukiwanie całymi słowami wg...
dokładnie
tytułu
autora
wydawnictwa
[Zaawansowane...]


Sposoby Płatności
Koszty dostawy:
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł
Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł


Promocje
1.RABAT 10%
obniżka: 10%
2.RABAT 50%
obniżka: 50%

2 Promocje (2)

Książki
Nowości
Hity dnia
Polecamy
Bestsellery

Katalog tematyczny
Katalog tytułowy
Katalog autorów
Katalog wydawców
Serie wydawnicze


Działy
Działy
ANGLOJĘZYCZNE
ANTYKWARIAT
APLIKACJE PRAWNICZE
ARCHITEKTURA I URBANISTYKA
AUDIOBOOKI
AUDYT
AUTOMATYKA I ROBOTYKA
BANKOWOŚĆ
BEZPIECZEŃSTWO, TERRORYZM
BHP
BIOLOGIA
BIZNES
BUDOWNICTWO I PRAWO BUDOWLANE
EKOLOGIA I OCHRONA ŚRODOWISKA
EKONOMIA
ELEKTRONIKA
ELEKTROTECHNIKA
ETYKA
FILOZOFIA
FINANSE I PRAWO FINANSOWE
GEODEZJA,GEOLOGIA,KARTOGRAFIA
GLOBALIZACJA
GMP GHP HACCP
HANDEL
HISTORIA
INFORMATYKA
INNE
KALENDARZE
MARKETING I REKLAMA
MECHANIKA
MEDIA I DZIENNIKARSTWO
MEDYCYNA
METROLOGIA
MILITARIA
NAUKI HUMANISTYCZNE
NAUKI MATEMATYCZNE
NAUKI ŚCISŁE
NIERUCHOMOŚCI
PEDAGOGIKA
PODATKI I PRAWO PODATKOWE
PODRĘCZNIKI
POLITOLOGIA
POLITYKA SPOŁECZNA,RYNEK PRACY
PORADNIKI
PRAWO
PSYCHOLOGIA
RACHUNKOWOŚĆ
REPORTAŻE, FELIETONY, WYWIADY
SAMORZĄD TERYTORIALNY
SŁOWNIKI,ENCYKLOPEDIE,JĘZYKI
SOCJOLOGIA
TANIA KSIĄŻKA
TRANSPORT I LOGISTYKA
TURYSTYKA I HOTELARSTWO
UBEZPIECZENIA
UNIA EUROPEJSKA
WIELKA PROMOCJA
WYDAWNICTWO C.H.BECK
ZARZĄDZANIE


Logowanie
Pseudonim/Login:
Hasło:

[ Zapomniałeś hasło? ]


Members List Zarejestrowani:
arrow Ostatnio dołączył:  gofija
arrow Razem: 9853

visitors Odwiedziny:
arrow Goście: 158
arrow Członkowie: 0
arrow Razem: 158

signup
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj


Języki
Wybierz język:

English Polish


OBSŁUGA KONSUMENTA W HOTELARSTWIE CZĘŚĆ 2 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA  Książka tymczasowo niedostępna
JOANNA DUDA JOANNA DUDA - Inne książki
SEBASTIAN KRZYWDA SEBASTIAN KRZYWDA - Inne książki
24,15 zł 21,74 zł
zawiera 5% VAT
(Cena netto: 20,70 zł)
(RABAT 10%)

OBSŁUGA KONSUMENTA W HOTELARSTWIE CZĘŚĆ 2 PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA

Wydawnictwo:

REA

Do nauczycieli
Oddajemy Państwu do rąk drugą część podręcznika do nauki obsługi konsumenta w zawodzie technik hotelarstwa. Zawiera ona rozszerzone i uszczegółowione treści dotyczące organizacji i techniki pracy w gastronomii hotelowej. Opisuje metody i sposoby serwowania różnych potraw i napojów. Przedstawia funkcje, rodzaje i zasady tworzenia kart menu. Prezentuje rodzaje przyjęć organizowanych przez gastronomię hotelową i czynności, które pozwalają na sprawną oraz fachową ich obsługę. Sygnalizuje ogólne zasady organizowania protokołu dyplomatycznego. Opisuje również usługi gastronomiczne świadczone w obiektach hotelarskich.
Dzięki uprzejmości Dyrekcji Hotelu Radisson SAS we Wrocławiu oraz pracowników gastronomii hotelowej treści zawarte w podręczniku zostały zilustrowane bogatym materiałem zdjęciowym. Dodatkowo wyposażone zostały w liczne tabele i schematy oraz ćwiczenia powtórzeniowe i utrwalające, które ułatwią przyswajanie treści programowych.
Zdajemy sobie sprawę z tego, że przedstawione informacje odwołują się do obowiązujących powszechnie procedur obsługi, ale ich nie wyczerpują. Dynamicznie rozwijająca się gałąź przemysłu turystycznego, jaką jest gastronomia hotelowa, stawia przed przyszłymi adeptami hotelarstwa wyzwanie ciągłego dokształcania się i zdobywania nowych umiejętności.
Autorzy
Do uczniów
Druga część podręcznika, który Warn zaproponowaliśmy, uzupełnia treści pierwszej części. Liczymy na to, że bogaty materiał ilustracyjny pozwoli Warn dokładniej przyswoić treści programowe. Zachęcamy jednocześnie do korzystania z literatury fachowej, z czasopism branżowych i do poszerzania umiejętności w czasie praktyk zawodowych. Wam, przyszłym pracownikom hotelu, stawiane są wysokie wymaga-Sadzimy, że nasz podręcznik pozwoli Wam na uzyskanie dyplomu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe.
Autorzy

Spis treści


ISBN: 978-83-7544-016-4
Książkę znajdziesz w działach:
TURYSTYKA I HOTELARSTWO, PODRĘCZNIKI
141 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2012
Poleć znajomemu
Zgłoś błąd

Średnia ocen: brak ocen
Czytaj recenzje (0)
Dodaj recenzję

Wróć

Koszyk
Twój koszyk jest pusty

Data aktualizacji bazy: 12.08.2022 15:32
książek w bazie: 36687


Naukowa

  Zapraszamy do naszej księgarni internetowej ekonomiczna24.osdw.pl
Księgarnia EKONOMICZNA Kazimierz Leki Sp. z o.o.

 


Facebook
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.


Licznik




Copyright © 2004-2022 Księgarnia NAUKOWA e-mail: naukowa@ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.  rss
Uprzejmie informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Pozostawanie na niej oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies. Więcej w polityka prywatności.