 |
Szukaj |
 |
 |
Sposoby Płatności |
 |
 |
Koszty dostawy: | • Poczta Polska, przesyłka priorytetowa za pobraniem 15,50 zł | • Poczta Polska, przesyłka priorytetowa przelewem, kartą kredytową 11,50 zł | • Kurier GLS za pobraniem, przelewem, kartą kredytową 21,00 zł |
|
|
 |
 |
 |
Promocje |
 |
 |
1. | RABAT 10% | | obniżka: 10% | 2. | RABAT 50% | | obniżka: 50% |
(2)
|
|
 |
 |
 |
Książki |
 |
 |
Działy |
 |
 |
Logowanie |
 |
 |
[ Zapomniałeś hasło? ]
Zarejestrowani:
Ostatnio dołączył: bolek1973
Razem: 9852
Odwiedziny:
Goście: 224
Członkowie: 0
Razem: 224
 Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz zarejestrować się klikając tutaj
|
|
 |
 |
 |
Języki |
 |
|  |
CZESŁAW PUCHALSKI - Inne książki red.nauk.GRZEGORZ ZAGUŁA - Inne książki
|
19,90 zł
17,91 zł
zawiera 5% VAT
(Cena netto: 17,06 zł)
(RABAT 10%)
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
Patrycja Sowa, Elżbieta Piędel, Monika Wesołowska, Maciej Kluz, Małgorzata Dżugan Antyoksydacyjne i antybakteryjne właściwości wybranych odmian cebuli (Alliumcepa L.) Dorota Grabek-Lejko, Natalia Kocząb, Maciej Kluz, Czesław Puchalski Wpływ fermentacji przez niekonwencjonalne drożdże Hansenula polymorpha na stabilność barwników i aktywność antyoksydacyjną soków z buraka czerwonego Przemysław Rożek, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Piotr Kuźniar Wpływ zastosowanej dawki cytrynianu wapnia na właściwości i dynamikę fermentacji napojów probiotycznych otrzymanych z mleka krowiego Piotr Kuźniar, Joanna Lenik, Józef Gorzelany, Natalia Matłok, Dagmara Migut Zależność wybranych właściwości reologicznych syropów z płatków róży i z owoców róży od ich stężenia Renata Tobiasz-Salach, Edyta Pyrek-Bajcar, Dorota Bobrecka-Jamro Transport żywności w świetle obowiązujących przepisów prawnych Małgorzata Ormian, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia Sokołowicz Wpływ metod obróbki termicznej i temperatury wewnątrz mięśni na jakość sensoryczną mięsa kur po zakończonym okresie nieśności Robert Warchoł, Renata Tobiasz-Salach, Edyta Pyrek-Bajcar, Dorota Bobrecka-Jamro Walory żywieniowe w diecie człowieka Mariusz Rudy Wpływ przechowywania chłodniczego na skład chemiczny wybranych kiełbas Andrzej Zapałowski Rolnictwo i polityka żywnościowa Ukrainy w kontekście trwającego konfliktu wewnętrznego Maria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Marcin Bajcar, Bogdan Saletnik, Czesław Puchalski Migracja glinu oraz zmiany profilu wolnych aminokwasów podczas obróbki termicznej mięsa drobiowego i łososia w folii aluminiowej
ISBN: 978-83-7996-408-6
119 stron
format: B5
oprawa: miękka
Rok wydania: 2016
|
| Poleć znajomemu
|
| Zgłoś błąd
|
| Średnia ocen: brak ocen | | | | Czytaj recenzje (0) | | Dodaj recenzję |
|

|
|
|  |
 |
Koszyk |
 |
 |
Twój koszyk jest pusty Data aktualizacji bazy: 02.08.2022 16:23książek w bazie: 36721
|
|
 |
 |
 |
Naukowa |
 |
 |
Facebook |
 |
 |
Teraz nie ma zawartości dla tego bloku.
|
|
 |
 |
 |
Licznik |
 |
|